divendres, 23 de maig del 2008

Freaks per un tubo. (tot recordant el Diari de Reus)


Escric aquest post només per il·lustrar un comentari que en el darrer post va fer l'amic responsable de l'illa dels monstres, un dels millors blogs de la zona. Em deia que el concepte freak ha degenerat perquè qualsevol arreplegat es considera un freak. Fins i tot jo he caigut en la trampa i he considerat freak a algunes persones que no s'ho mereixen. En tot cas, aprofito, per passar-vos un article del que feia a la contraportada a l'enyorat Diari de Reus, que vaig coordinar durant un any i mig. El vaig publicar en el número 11 del divendres 2 de juliol del 2004. A la foto, estic una mica més jove, tot s'ha de dir.

7 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

iep! no podria estar més d'acord amb l'article, amb referència cinematogràfica deliciosa inclosa. I el que encara és més fort és que el teu article és de fa 4 anys. En tot aquest temps s'ha multiplicat encara més el mal ús de l'expressió.

jo també faig temps que vull dedicar un post al desgast de la paraula freak, i ho faré, ja t'avisaré jeje

P.D.: en el teu article sort que menciones l'opcio de recórrer a internet per fer-te amb la peli del Tod Browning, perquè em sembla que el que seria un video-club estandard actual no saben ni que existeix cine d'abans de la invenció dels efectes per ordinador

Marcel Aragonès. ha dit...

Ets un avançat als nostres temps, tot un profeta :) Un bon article que podria servir avui o demà mateix. "Freakin' all over the world".
Gràcies per afegir-me a la llista.

L'illa dels monstres ha dit...

has escoltat als The Mars Volta? perquè si no ho has fet i t'agrada aquest tipus de música te'ls recomano fervorosament. és un autèntic grupazo

isaac ha dit...

els tinc pendent

Oscar Ramírez ha dit...

bonaaa fotoooo, si senyor. Estàs igualet, no has canviat, jejejeje.

isaac ha dit...

Txec, que tampoc fa tant de temps. La foto no té ni cinc anys.

Per cert, tú tampoc has canviat gaire, un dia recuperaré una foto teva que tinc a can molina.

Anònim ha dit...

noi, cada cop que veig la foto del teu blog mig m'emociono. aquell dia al pallars vam patir molt. bueno i a veure si parles més de música que per algo ets el paio que té més cultura musical del món.

Marcel·lí