dilluns, 10 de desembre del 2007

benvinguts

Aprofito aquest dilluns 10 de desembre per iniciar el meu camí a l'interessant món dels blogs.

La veritat és que feia temps que m'havia decidit a crear el meu propi racó a internet. Els que em coneixeu ja sabeu qui sóc. Periodista de Riudoms, encara que resideixo a Cambrils des de fa set anys. Treballo actualment al Diari de Tarragona i concretament a la secció de Panorama, un calaix de sastre on hi cap més o menys tot el que passa a Catalunya, a Espanya i al món. Dit així sembla que tot estigui al meu abast, però el que em dedico a fer és el que vulgarment se'n diu teletipus (cortar-pegar, vaja!) amb algun petit apunt de creació pròpia. Com que els que manen al Diari creuen que la secció més indònia per a mi és aquesta, enlloc de portar la informació cultural que es genera a Tarragona (el que realment m'apassionava), tal i com feia fins ara, he decidit iniciar un blog on, bàsicament, penso introduir-hi pensaments, opinions personals (com més allunyades de la política, millor) i també petites recomanacions, perles en diria jo, de llibres, restaurants, indrets, discos o pel·lícules. Tampoc és que sigui molt original, però sí que intentaré parlar d'alguns títols que no acostumin a estar a l'abast de tothom, que siguin difícils de localitzar o que puguin aportar algun plus. Vaja, no vull considerar-ho elitista, però tampoc vull que això sembli les recomanacions de los 40 Principales.
En tot cas, gràcies per llegir fins aquí i fins ben aviat amb els vostres comentaris i aportacions.

27 comentaris:

Unknown ha dit...

lblEstà molt bé. Jo per encetar aquest espai recomano un llibre que no s'ha editat en català "El Hombre Perro" de l'escriptor israelià Yoram Kaniuk a Libros del Asteroide. També recomano Vida y Destino de'n Vasili Grossman.

Anònim ha dit...

Molt bé. Aniré seguint-lo.
A veure si aprenc alguna cosa.

Anònim ha dit...

Molt bé senyor Albesa, trobem a faltar les teves crítiques musicals, esperem llegir-les al teu bloc.

Octavi ha dit...

Benvingut a la blocosfera Isaac! T'aniré seguint!

Anònim ha dit...

"l'horabone" i benvingut a la teranyina!
Serveixi aquest comentari per inaugurar el teu "pantanu" digital i per convidar-te a fer el mateix. Naturalment em penso agafar tots els permisos i copyrights pels creuments i recomanacions que calguin. "Quid pro quo, Clarisse..."

Anònim ha dit...

Felicitats per ser valent! Per què dic valent? Doncs perquè obrir un blog és una aventura que sembla fàcil d'encetar, però només la valentia- un tio com tu la té, això segur- és la que fabrica la constància que fa caminar un blog xino-xano, xino-xano.

Pel xino-xano!

isaac ha dit...

gràcies a tots companys, pels vostres comentaris. Al prelum li agraeixo especialment la recomanació. El llibre del Vasili Grossman ja el tenia a la llista, però no sempre és fàcil trobar estona per un llibre tan dens. També he pensat en llegir 'Les benignes' de Jonathan Littel, una obra diuen que colossal, i no només per les 1.200 pàgines, tot i que es necessiten dues setmanes bones de dedicació intensa com a mínim.

De moment, em dedico a El hombre del salto, de Don DeLillo, publicat per Seix Barral

Anònim ha dit...

Que bona la foto de l'excursió!! Ànim i confio en poder trobar en la pàgina els comentaris i les recomanacions més punks, que de tu estic segur que n'arribaran i forces.

Anònim ha dit...

Endavant! Segur que aquest blog es convertirà en una referència de la gent d'avançada. Gràcies per existir!

Anònim ha dit...

Enhorabona i a continuar amb la iniciativa, company!

Maria Rosa ha dit...

Benvingut a la Tarracosfera. Quan tingui un moment et linko, a tots ens conve saber-ne una mica mes de cultura alternativa.

David Fernàndez ha dit...

Ostres xec! benvingut a la 'baixcamposfera'! Encara no m'has linkat, eh! jejeje... Pots estar ben segur que m'hi passaré prou sovint per aquí, de ben segur que les recomanacions seran de primera línia! Ens llegim! Salut!

isaac ha dit...

david, ja estàs linkat. maria rosa, també estàs a la llista

congresonegro ha dit...

ja que mha abandonat amb les meves seccions negres al Diari el seguire per aqui

Anònim ha dit...

ja que mha abandonat amb les meves seccions negres al Diari el seguire per aqui ALEX

jordi salvat ha dit...

Benvingut a la Tarracosfera, Isaac. Ara mateix et poso un link.

El primer post promet. T'anire seguint.

Marcel·lí Pascual ha dit...

Isaac, ets un crack, llegeixes més tu en dia que jo en un any. Bueno, algun dia ja ens explicaràs la història de la foto de la portada del bloc. Vam patir una mica, eh, per fer el cim? Pensava que havien de pujar a buscar-nos amb una grua.

Anònim ha dit...

sincerament, si en aquests moments de la teva vida pots destinar-li només dues setmanes amb tot el mogollon considero doncs que tens molta sort. Les benignes em sembla una gran recomanació dins d'aquesta temàtica de la segona guerra mundial i les seves conseqüències.

Per cert, hi ha un professor de la Rovira i Virgili que ha publicat un llibre molt interessant sobre el Franco amb documents inèdits sobre la col·laboració amb els Estats Units. El Jorge M. REverte el ressenyava fa uns dies a El País.

Voldria saber també si a la teva pàgina tindran cabuda relats i històries. Ho si bé t'has plantejat engrescar a la gent perquè publiqui el seus relats en algun lloc.Més que res per donar sortida a les pulsions literàries. Per exemple, hi ha una escriptora que es diu Mª Cinta Trujillo que escriu coses sorprenents sobre la Pepita Coques i d'altres personatges condemnats.

Salut

Oscar Ramírez ha dit...

Hola Isaac.
Benvinvgut a la blogosfera i endavant! Demà et linkaré perquè tinc com a tradició explicar els motius dels enllaços. Anims i fot canya!

Anònim ha dit...

Nen, ets un putu matat.

Fàtima Llambrich ha dit...

Els plaers s'han de complir i les adversitats, a la foguera. Felicitats. Seguirem com t'esplaies a gust amb la cultura.

isaac ha dit...

Amics, coneguts i saludats, faig servir aquesta frase de Josep Pla per donar-vos la benvinguda a tots.
Agrair-vos els comentaris d’ànims que meu donat en aquest inici. La pàgina encara està en construcció, al menys en referència al seu format i objectius (de fet estic autoformant-me amb les eines de la creació de blogs i les seves millores). Evidentment, al meu amic prelum, intentaré fer tot allò que em sigui possible. També linkaré tots els blogs que em semblin interessants, tot i que de vegades hi ha blogs que n’ofereixen masses. Crec que és millor que la gent busqui i ell mateix es faci la seva llista, tot i que sempre son interessants els suggeriments.

isaac ha dit...

alex, trobo a faltar els teus escrits a la premsa diària.

Si finalment aconsegueixo ampliar el blog amb continguts, no dubtis que hi tindras un lloc.

Records i fins aviat. Recorda que a finals de gener o començaments de febrer hi ha pendent una calçotada a Riudoms. Ja confirmarem disponibilitats, etc, en un canal més privat

isaac ha dit...

oscar,ja estas linkat

Anònim ha dit...

Fenòmenu!!! M'alegro que t'hagis decidit per començar el blog, segur que no tindrà pèrdua, ja el seguiré, de moment és molt autèntic.

Anònim ha dit...

Ei Isaac sóc el Jordi Julià des de ses illes! Ei trobo genial el teu nou bloc. Una abraçada forta i recorda jo també en tinc un bloc
http://blogdejordijulia.blogspot.com/

isaac ha dit...

Cuanto tiempo compañero.


jo també m'havia passat alguna que altra vegada pel teu blog i està força bé conèixer el que fas per les illes i les farres que et fots.

Ja estàs linkat

Una abraçada amic