dilluns, 14 de gener del 2008

He tornat

Aquest missatge va especialment dedicat a tots aquells que em volen mal, als meus enemics, que algun que altre en tinc, per recordar-los que segueixo ben operatiu (ho sento, haureu d'esperar). Deu dies després del meu últim post he tornat a escriure i aprofito per explicar-vos que he estat de vacances (de fet fins dijous no torno a treballar) i per això no he escrit. Mala sort enemics, el blog continua operatiu i el penso seguir actualitzant perquè encara em queda un sentit crític, per mínim que sigui.
Durant aquests deu dies d’absència al blog he fet un petit viatge a les Espanyes. A Madrid i a l’Aragó profund, a Teruel, que realment existeix, tot i que s’hi poden fer poques coses, a part de menjar més o menys bé, relaxar-te i adonar-te que la vida també es pot pendre amb més calma. És cert que podia haver utilitzat un ciber per enviar alguna consideració, però no ho he fet (de portàtil de moment no en tinc). Quan un fa vacances el millor és desconnectar del tot i oblidar la feina. En aquesta ocasió ho he fet de veritat. Ni mails, ni correus, ni premsa local, ni quasi bé trucades per explicar-te què passa per aquí. Algú fins i tot m’ha preguntat si he canviat de feina perquè li retornen els mails (curiosa deducció). Tampoc penso explicar en aquest correu les bones carreteres que hi ha en algunes zones on pràcticament no hi ha trànsit si les comparem amb les de casa nostra, no vull caure en el victimisme d'alguns. Ja tindré temps més endavant. Només aprofito aquest post per dir que continuo resistint. Que ja és molt.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Oh! Si canviessis de feina, avisa’m abans!!!

Bona tornada i sempre és molt recomanable anar a fer les espanyes per adonar-se de les injustícies d'aquest món!

Anònim ha dit...

Noi, et poso aquí les presentacions del llibre del meu amic, Ignasi Revés. En fa una a Reus i si un dia li podeu fer una mica de difusió del llibre estarà content i s'ho mereix perquè és un crack escrivint. ja et passaré el seu telèfon. viu a reus. bueno, cuida't:

Les Borges Blanques. Pavelló firal. A les 17.00 hores. Signatura del llibre Oli en un llum, d'Ignasi Revés.


26/01/2008

Les Borges Blanques. Pavelló firal. d'11.00 a13.00 hores. Signatura dels llibres Oli en un llum, d'Ignasi Revés i Solcs de terra, amb Manel Giné.


26/01/2008

Les Borges Blanques. A les 19.00 hores, roda de premsa a l'estand d'Editorial Fonoll (pavelló firal), amb motiu de la presentació de l'obra Oli en un llum, d'Ignasi Revés.


27/01/2008

Les Borges Blanques. Pavelló firal. De 12.00 a 14.00 hores. Signatura del llibre Cuina per a no professionals, de Lourdes Martínez.


27/01/2008

Les Borges Blanques. A les 13.00 hores, sala d'actes de la Casa de la Cultura (passeig del Terrall). Presentació del llibre Oli en un llum, d'Ignasi Revés. Amb la participació de Jordi Satorra, regidor de l'Ajuntament de les Borges; Ramon M. Arbós, president de la Comissió de Cultura i Turisme del Consell Comarcal de les Garrigues; Jordi Quer, editor i Ignasi Revés, autor.


27/01/2008

Les Borges Blanques. Pavelló firal. De 18.00 20.00 hores. Signatura dels llibres Oli en un llum, d'Ignasi Revés i Els forns de calç a la comarca de les Garrigues, amb Ramon Maria Arbós.


27/01/2008

Les Borges Blanques. Pavelló firal. De 18.00 a 20.00 hores. Signatura del llibre Oli en un llum, d'Ignasi Revés.


27/02/2008

Reus. A les 20.00 hores, presentació del llibre Oli en un llum, d'Ignasi Revés. Arxiu Històric, plaça del Castell.


20/04/2008

Tarrés. A les 12.00 hores, presentació de l'obra Oli en un llum, d'Ignasi Revés.


28/04/2008

Les Borges Blanques. A les 19.00 hores, a Biblioteca. Presentació del llibre Oli en un llum , d'Ignasi Revés.