dilluns, 25 de febrer del 2008

La meva primera enquesta virtual


Estimats amics blocaires. Acabo d’inaugurar una nova secció al meu blog. No es tracta de cap innovació tècnica desmesurada. La meva nova contribució a Les perles de l’Isaac és una enquesta tal i com tenen molts altres companys de la xarxa. En aquest la pregunta és obligatòria i fa referència a les pròximes eleccions estatals. Us ofereixo senzillament la possibilitat de votar pel millor candidat que es presenta a Tarragona entre els cinc grans partits. El meu modest i particular mitjà de comunicació no disposa, de moment, de diners suficients per encomanar una enquesta com ho fan els grans diaris, tampoc tinc la intenció de passar-la prèviament per la cuina al gust de qualsevol dels candidats. A més, la meva enquesta també serà un experiment sociològic per conèixer els interessos i les desviacions polítiques dels habituals del blog.

Ah, si algú encerta el % aproximat dels resultats finals a Tarragona, que m’ho faci saber i ho podrem celebrar d’alguna manera. Gràcies un altre cop i us animo a participar-hi activament.

5 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

jo com que no me'n convenç cap, votaria la opció d'engegar-los tots jeje, aixi que el meu vot en blanc, com sempre passa, mai es veurà reflectit enlloc

salut!

Anònim ha dit...

Vaya puta mierda

isaac ha dit...

Tens raó illa dels monstres. No vaig incloure la possibilitat de votar en blanc i ara mateix, amb això de la tècnica, no en surto d'incloure la possiblitat. Més endavant intentaré pensar en els abstencionistes o amb els que voten en blanc.

Respecte al segon comentari. No acabo d'entendre la teva consideració. A què et refereixes, a la vida, als llibres de Kant, a Antena 3 o al darrer partit del nàstic?

Anònim ha dit...

Vaya puta mierda

Anònim ha dit...

Joder, Isaac, vaya puta merda. No tens cap mena d'interés per renovar els continguts i això és una puta merda. No es parla de llibres, ni de còmics, ni de res. A veure si recomanem el llibre de l'Alexandre Magne que està de puta mare, o si fem alguna cosa sobre Vida y Destino -que per fi em vaig acabar ara ja fa un mes. O si escrius un monogràfic sobre Joseph Roth, o sobre Gaziel o sobre el Tisner o sobre algú collons. Tot això és una puta merda. Vas dir que no palaries de política i ja hem tornat a la merda de sempre. el teu bloc, ara per ara, m'ha decebut... Hòstia, Isaac. Tu ets una persona culta amb un món interior intens i aquesta cosa que has parit és una puta merda. Que et follin no m'interessa. Vols deixar de mirar-te el melic i fotre alguna cosa com cal.